Rezerva plně využila domácího prostředí a všechna svá utkání vyhrála 👍

Po 2. kole Jiří Jedlička Extraligy Ústeckého kraje je v čele rezerva Futsalu Varnsdorf

V neděli 12.11.2023 hostila varnsdorfská sportovní hala druhé kolo Jiří Jedlička Extraligy Ústeckého kraje. Kaňkou na tomto turnaji byla neúčast týmu Rumopetrol Nebočady a tak všechna tři jeho plánovaná utkání byla kontumována ve prospěch soupeřů. Na závěr tohoto kola byl kontumován ještě jeden zápas, když ke svému třetímu mači nenastoupily FC Veteráns Želenice.
Domácího prostředí dokonale využil Futsal Varnsdorf „B“, který si musel všechna tři svá utkání „odpracovat“ na palubovce (jako jediný ze všech zúčastněných) a bezpečně je dovézt do vítězného konce. V přímém souboji o čelo tabulky 2:0 porazil Turbo a tak svým pronásledovatelům odskočil na rozdíl tří bodů.
Turbo Děčín získalo šest bodů, po neúspěšném vstupu do turnaje pak porazilo Transco a k tomu přidalo kontumační výhru s Nebočady. Nejšťastnějším týmem tohoto kola byl nováček Transco Bohemia, jenž získal 6 bodů díky kontumacím.
SC Stap Vilémov odehrál ve Varnsdorfu dva zápasy, které ale prohrál a tak své tři body získal díky kontumační výhře. Tři body získaly i FC Veteráns Želenice, které si je však vybojovaly na palubovce. Jednou se musely před svým sokem sklonit a jednou k zápasu bohužel nenastoupily.
O Rumopetrolu Nebočady bylo psáno již v úvodu tohoto článku.
Nejlepšími střelci tohoto kola byli stejně jako v úvodním turnaji borci FC Veteráns Želenice, čtyřgóloví Jakub Kroupa a Petr Veselý.
Následující kolo se odehraje v sobotu 25.11.2023 od 8.00 hod. v Libouchci.

odběr novinek