Garda na druhém turnaji získala pouhé dva body a propadla se na páté místo průběžného pořadí 🤔

Eursport Teplice udržel vedení i po 2. kole veteránské soutěže

Libouchecká sportovní hala hostila v sobotu 4.11.2023 druhé kolo Benešovské stavebniny Veteráns ligy Ústeckého kraje. Kaňkou na tomto turnaji byla neúčast SK Autocentrum Jílové „A“, jehož všechna tři utkání byla kontumována ve prospěch soupeřů. Ostatní týmy ukázaly nasazení, bojovnost a velkou vyrovnanost. Opět žádný z týmů nebyl stoprocentní a žádný neodjel s prázdnou. V devíti odehraných zápasech tohoto kola se hned 4x zrodila remíza, tři utkání skončila shodným výsledkem 2:1 a ve zbylých dvou mačích byl rozdíl ve skóre o dvě resp. čtyři branky.
Nejlépe se dařilo SK Autocentrum Jílové „B“, jež získalo ve třech zápasech sedm bodů a poskočilo na druhé místo o bod za Teplice, ovšem Jílováci mají zápas k dobru. Eurosport Teplice i ve druhém turnaji měl bilanci dvou výher a jedné porážky, což mu stačilo k udržení vedoucí příčky. I SF Bělá Děčín získala šest bodů ze tří utkání a vyhoupla se na bronzový stupínek. Tenis Proboštov a Jamajka Děčín měli naplánované dva zápasy, z nichž jeden vyhráli kontumačně a v tom druhém plichtili s Dumbem. Díky čtyřem bodům Tenis vystoupal na místo těsně pod stupni vítězů a Jamajka se posunula na šesté místo. SK Dumbo Děčín ve dvou utkáních neprohrálo, ale získané dva body znamenaly pokles na sedmé místo. Dva body získal i Futsal Varnsdorf, ovšem ze tří zápasů, a také si tabulkově pohoršil na páté místo. Nota Děčín získala jediný bodík, který nestačil na udržení vybojovaných pozic a tak klesla osmou příčku. O SK Autocentru Jílové „A“ již bylo psáno výše a obhájce titulu se tak krčí na chvostu veteránské tabulky.
Stejně jako v prvním kole stačilo střelcům přesně zamířit jen 3x, aby se stali nejlepšími střelci tohoto turnaje. Opět se to povedlo Michalu Hučkovi z Jílového „B“ a k němu se tentokrát přidali i Michal Culek z Bělé a Pavel Kraus z Varnsdorfu.
Tento turnaj spolehlivě odřídili rozhodčí Jan Habada, Zdeněk Mráz a Jindřich Prinz.
Třetí kolo se odehraje v sobotu 18.11.2023 od 8.00 hod. v Libouchci.

odběr novinek