Garda Futsalu Varnsdorf je po prvním kole na průběžném druhém místě

Rozeběhla se veteránská soutěž, v čele je Eurosport Teplice

V sobotu 7.10.2023 odstartovala ve Varnsdorfu Benešovské stavebniny Veteráns liga Ústeckého kraje. A rozhodně se bylo na co koukat a o překvapivé výsledky nebyla nouze. Jedním takovým byla porážka obhájců titulu „Áčka“ Jílového s Dumbem. Další zajímavostí bylo to, že nikdo z týmů nebyl stoprocentní a nikdo neodjížděl s prázdnou.
Dvě výhry urval jako jediný Eurosport Teplice a usadil se na čele tabulky i přes jednu prohru. Druhé místo si jedním vítězstvím, dvěma remízami a pěti získanými body zajistil domácí Futsal Varnsdorf.
O další bod méně vybojovala hned trojice mužstev. Zatímco SK Autocentru Jílové „B“ k tomu stačily dva mače a bylo tedy společně s Varnsdorfem jedinými týmy, které neprohrály. SK Dumbo Děčín a Tenis Proboštov si své čtyři body uhrály ve třech utkáních a usadily se tak na místech těsně pod „bednou“.
Další trio družstev odvezlo z Varnsdorfu tři body. SF Bělá Děčín to měla ze dvou zápasů padesát na padesát, ale Nota Děčín a Jamajka Děčín jednou vyhrály a po dvou utkáních z palubovky odešly s hlavou sklopenou.
Nevídanou věcí je zisk pouhého jednoho bodu ze dvou zápasů a průběžné poslední místo tabulky pro SK Autocentrum Jílové „A“. Nutno ale dodat, že trpělo velkou personální nouzí.
V této sezóně muže kola vyhlašovat nebudeme, ale střelce zmiňovat budeme. Tentokrát nejlépe mířilo hned kvarteto snajprů: Beránek Jaroslav (Varnsdorf), Mikl Jindřich (Dumbo), Huček Michal (Jílové „B“) a Havlíček Petr (Bělá). Všichni se trefili 3x.
2. kolo veteránské soutěže se odehraje dne 4.11.2023 od 8.00 hod. v Libouchci.

odběr novinek