Garda ukončila sezónu

Áčko“ Jílového i nadále vládne vereránské sálovce v Ústeckém kraji!!!

V sobotu 18.2.2023 hostila libouchecká sportovní hala finálové kolo Benešovské stavebniny Veteráns ligy Ústeckého kraje.
Od osmé hodiny ranní si to mezi sebou rozdala mužstva o konečné šesté až deváté místo. Vlastně hned v prvním utkání se rozhodlo o tom, že šestá bude Jamajka Děčín, která v důležitém zápase porazila Futsal Varnsdorf. Jamajčani si pak ještě poradili s Notou a v posledním utkání sezóny plichtili s Dumbem. Varnsdorfští si po úvodním zaváhání spravili chuť s Dumbem i Notou a sezónu ukončili na sedmé pozici. SK Dumbo Děčín si kromě remízy s Jamajkou vydělala ještě tři body s Notou Děčín a podržela si osmé místo. Pověstný „Černý Petr“ zůstal v ruce Notě, jenž v tomto kole nebodovala.
Zhruba v 10.30 hod. vypukly boje o veteránský titul. SK Autocentrum Jílové „A“ hned ve svém prvním utkání ziskem bodu za nerozhodný výsledek s Tenisem Proboštov rozhodlo o tom, že i po tomto ročníku veteránský titul nikomu nepůjčí. Ve finálovém kole dvakrát zvítězilo a dvakrát se se svými soupeři rozešlo smírně a soutěž ovládlo se šestnáctibodovým náskokem! Gratulujeme!!!
Za to boje o druhé až páté místo byly nesmírně zajímavé a dramatické. Stříbro nakonec bere SF Bělá Děčín, která v tomto kole dvakrát vyhrála, včetně veledůležitého mače s „Béčkem“ Jílového, jednou plichtila a jednou odešla do šaten poražena. SK Autocentrum Jílové „B“ se musí spokojit s bronzem, jelikož se mu finále moc nevydařilo – pouze jedna výhra a tři porážky.
Na týmy z Teplicka zbyla místa pod stupni vítězů. Tenis Proboštov získal v závěrečném kole čtyři body ze čtyř zápasů a na bronz jim scházely tři body. Pátý Eurosport Teplice vybojoval bodů pět, ale k posunu tabulkou to bohužel nestačilo.
Mužem finálového kola byl zvolen Vlastimil Zavadil z Tenisu Proboštov a střelcem tohoto kola se stal Aleš Čermák z SK Autocentrum Jílové „A“ za čtyři vstřelené branky.
Celkové pořadí Benešovské stavebniny Veteráns ligy Ústeckého kraje:
1.) SK Autocentrum Jílové „A“, 2.) SF Bělá Děčín, 3.) SK Autocentrum Jílové „B“, 4.) Tenis Proboštov, 5.) Eurosport Teplice, 6.) Jamajka Děčín, 7.) Futsal Varnsdorf, 8.) SK Dumbo Děčín, 9.) Nota Děčín

odběr novinek