Máca Mikolášek hodnotí další domácí vystoupení Futsalu Varnsdorf v celostátní lize

Varnsdorfští dokonale využili domácího prostředí, když dvakrát zvítězili, což znamená návrat na medailové pozice, takže Mácovo hodnocení bude jistě pozitivní…:
Do tohoto turnaje jsme šli s tím, abychom napravili špatnou reputaci z Krumlova. Ale čekal nás silný a kvalitní tým ze Zlína. Ten se dostal po naší chybě do vedení 0:1. Opět jsme neubránili standardní situaci, bohužel je to už poněkolikáté. Zlíňané se zatáhli a nikam se nehnali. Čekali na naše chyby, bohudík žádnou nevyužili. Do druhého poločasu jsme šli s aktivní hrou a cílem znepříjemnit soupeři rozehrávku. Taktika se vyplatila a po brankách Lisého a 2x Bulejka jsme skóre otočili na naší stranu. A zaplněná hala mohla začít slavit…

Ve druhém zápase nás čekala poslední Jilemnice. Na tu jsme chtěli vlétnout hned od začátku. Taktika přinesla ovoce a po brankách Kučery 4x, Pelešky a Bulejka jsme poločas vyhráli 6:1. Do druhé půle jsme dali možnost zahrát si všem klukům ze soupisky. Bohužel byla to rozháraná hra, která přinesla snížení na 6:3. Zisk všech bodů nás posunul do vrchních pater tabulky a to na třetí místo.

Nyní nás čeká tuto sobotu opět na domácí palubovce Moravská Třebová(v 17 hod.) a Polička(v 19 hod.) Snad opět zaplníte sportovní halu a pomůžete nám k zisku dalších bodů.

odběr novinek