Hodnocení turnaje v Českém Krumlově

V dalším kole „celostátky“ tentokrát Futsal Varnsdorf nebodoval

Uplynulý víkend vyjížděl Futsal Varnsdorf na jih Čech, aby tam konkrétně v Českém Krumlově odehrál další kolo celostátní soutěže. Tentokrát se našemu zástupci příliš nevedlo, ale o tom již více trenér a náš zpravodaj v jedné osobě Marcel Mikolášek:
Varnsdorf schytal v Krumlově mikulášskou nadílku!!! Do dalekého Českého Krumlova jsme vyráželi v brzkých ranních hodinách. Asi po pěti hodinách cesty jsme dorazili na místo činu. Tam na nás čekala malá(úzká), ale přesto hezká hala. Na domácí PCO Rudolfov jsme chtěli vlétnout naší aktivní hrou. Soupeř byl ale na nás perfektně připraven a naší hru eliminoval jednoduchou, ale přesto účelnou hrou. Byl to poločas snů, který jsme prohráli 0:6!!! Ve druhém poločase už to bylo o trochu lepší a po brankách Pelešky, Šolce a 2x Bulejka jsme kosmeticky skóre upravili na konečných 4:9. Před soupeřem musíme smeknout, protože nastoupil pouze s pěti hráči do pole, ale jejich kvalita byla skvělá.

Ve druhém zápase na nás čekali Bombarďáci Větřní. V malé hale to byl spíše boj. Bohužel v tomto utkání se zranil Kabeláč, který nám bude dlouhodobě chybět. Poločas skončil 0:0. V tom druhém dominovali brankáři na obou stranách, proto utkání směřovalo k remíze. Jenže soupeři se povedla před koncem zápasu standardka a tak se dostal do vedení 0:1. Museli jsme zvýšit aktivitu a tím jsme začali sbírat trestné chyby. Takto jsme dopomohli soupeři kopat dva devíti metrové kopy. První neproměnil, ale ten druhý už bohužel ano. A tak jsme odjížděli z Krumlova bez bodu a to znamená i propad tabulkou na šesté místo. Musíme se z toho rychle oklepat a zabrat ve dvou domácích turnajích(10.12. a 17.12.), kam vás srdečně zveme a doufáme že nám pomůžete k zisku dalších bodů.

odběr novinek