Tento ročník Benešovské stavebniny Veteráns ligy je již minulostí!!!

Tento ročník Benešovské stavebniny Veteráns ligy je již minulostí!!!

V sobotu 19.2.2022 hostila libouchecká sportovní hala finálové kolo Benešovské stavebniny Veteráns ligy Ústeckého kraje.
Od rána se hrálo o umístění na šesté až deváté příčce. Nejlépe si vedla Nota Děčín, jež ve třech utkáních vybojovala sedm bodů a posunula se na konečné sedmé místo. Čtyři body ze stejné porce zápasů pomohlo Eurosportu Teplice k zisku šestého místa. Jedním ze dvou týmů, které ve finálovém kole neprohrály, jsou Old Stars Ludvíkovice. Po hříchu však Ludvíkovičtí ani jednou nevyhráli a zisk tří bodů nepomohl k opuštění samého dna tabulky. SK Dumbo Děčín získalo v tomto kole pouze jediný bod a kleslo na konečný osmý stupínek.
A zhruba od půl jedenácté vypukly boje o umístění na medailových příčkách. SK Autocentrum Jílové „A“ potvrzovalo roli favorita a první tři zápasy vyhrálo, ale v tom posledním s Varnsdorfem přišlo o svou neporazitelnost a poprvé (a naposledy) v tomto ročníku prohrálo. Nic to však nezměnilo na jeho suverenitě a zisk titulu s náskokem sedmnácti bodů. Gratulujeme!!!
Sedm bodů ze čtyř utkání získala SF Bělá Děčín a vybojovala stříbrné medaile. Stejný počet bodů získalo SK Autocentrum Jílové „B“ a zajistilo si tak bronz. Futsal Varnsdorf pohříchu získal ze čtyř zápasů pouhé tři body za skalp „Áčka“ Jílového a klesl v pořadí těsně pod stupně vítězů. I Tenis Proboštov odjížděl z Libouchce se ziskem tří bodů, které mu vylepšit svou pozici nepomohly a tak sálovkáři Proboštova zůstali celkově pátí.
Mužem finálového kola byl zvolen Augustin Čapek z SF Bělá Děčín a střelcem tohoto turnaje se stal Zdeněk Erneker z SK Autocentrum Jílové „A“ za osm přesných tref.
Závěrem by chtěl Ústecký štáb sálového fotbalu včele s jeho předsedou panem Jiřím Jedličkou všem hráčům, trenérům, funkcionářům, rozhodčím a dalším činovníkům točících se okolo sálovky v Ústeckém kraji poděkovat za zvládnutí tohoto jistě náročného ročníku v těžkých podmínkách pandemické situace!!!

odběr novinek