Rozpis 3. kola Autocentrum Jílové Extraligy Ústeckého kraje

V sobotu 27.11.2021 bude libouchecká sportovní hala hostit třetí kolo Autocentrum Jílové Extraligy Ústeckého kraje a to za nových „proticovidových“ podmínek pro amatérský sport v hale (očkování, po jehož druhé dávce uplynula lhůta 14 dní, lékařsky ověřené prodělání Covidu ne starší 180 dnů; výjimka: je hráč mladší 18ti let nebo lékařsky ověřeno, že hráč nemůže být ze zdravotních důvodů očkován, anebo hráč, který je rozočkován – v těchto třech případech může hráč nastoupit s platným PCR testem ne starším než 72 hod.).
Jelikož tým Turbo Děčín nemá pro tento turnaj dostatečný počet hráčů splňujících výše uvedené podmínky, z tohoto kola se odhlásil a tak jeho zápasy budou kontumovány ve prospěch jeho soupeřů.
I přes tuto komplikaci se můžete těšit na kvalitní sálovku. Turnaj otevře SC Stap Vilémov s SF Bělá Děčín. FC Veteráns Želenice si bude jistě chtít vyšlápnout na lídra tabulky Futsal Varnsdorf. Ten si to ještě rozdá ve šlágru kola s SF Bělá Děčín. Kompletní rozpis tohoto kola naleznete níže:

1.) 8.00 hod. SC Stap Vilémov : SF Bělá Děčín
2.) 8.35 hod. Futsal Varnsdorf : FC Veteráns Želenice
3.) 9.10 hod. SC Stap Vilémov : Turbo Děčín – KONTUMACE
4.) 9.45 hod. Bumiko Děčín : SF Bělá Děčín
5.) 10.20 hod. Hezouni Děčín : Futsal Varnsdorf
6.) 10.55 hod. Turbo Děčín : FC Veteráns Želenice – KONTUMACE
7.) 11.30 hod. Bumiko Děčín : SC Stap Vilémov
8.) 12.05 hod. SF Bělá Děčín : Futsal Varnsdorf
9.) 12.40 hod. FC Veteráns Želenice : Hezouni Děčín
10.) 13.15 hod. Turbo Děčín : Bumiko Děčín – KONTUMACE

Časy jednotlivých utkání (výjma toho prvního) jsou pouze orientační!!! Dále upozorňujeme vedoucí mužstev o povinnosti vyplnit zápis o utkání nejpozději v poločase utkání předcházejícímu jejich zápasu a před svým prvním utkáním v turnaji odevzdat vyplněný a podepsaný formulář o bezinfekčnosti hráčů týmu!!!

odběr novinek